Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu boyut arama edilmelidir. 

Autarı gerçek açılmasındaki umumi yalnızç kuşkusuz insanların canlarını istirdat telaşıdır. Yangın simultane dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini gönül havliyle yangın kapısından hariçarı atarak sili çevre derç gayretleri, dışarı güzel açılan müstacel çıkış kapıları ile palas ve mümkün olmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet kârlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Binalarda belirli standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın reva standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tespit etmek kucakin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolayca ve dışarıya doğru açılmalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut özge bir müstacel durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde Yangın Kapısı tasarlanmıştır).

Yangın ve müstacel hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu dal temelı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Taliıcı gereç bâtınermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page